Poradna - Zánět jícnu

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Prosím o pomoc

Moje maminka (49), má cukrovku od dvou let (4x denně inzulin), je 6 let po transplantaci ledviny, má diabet. nohu, vidí jen částečně a to pouze na jedno oko. Víc jak před týdnem jí začalo být špatně, hodně zhubla, zvrací, nejí, stežuje si na bolesti v hrudníku, po procházce je zadýchaná, přes den unavená, má zimnici, vše, co sní, jde za chvilku vyzvracet. Četla jsem si o téhle nemoci, relativně by to i s příznaky sedělo. Snažím se jí dohnat k doktotorovi, ale moc se jí nechce. Odkládá to na další týden, říká, že to bude dobré. Ale samo se to neurovná. Chci se zeptat, jestli by opravdu mohlo jít o tuhle nemoc, i když vím, že takhle to říct na 100% určitě nejde. Děkuji za odpověď. Lenka

Odpovědi na otázku

Popisujete množství příznaků, které mohou značit nejrůznější onemocnění. Návštěva lékaře bude nutná.